aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βομβαρδισμός» ονομάτων για τη θέση του «μαέστρου»

«Βομβαρδισμός» ονομάτων για τη θέση του «μαέστρου»

Ρούι Πέδρο, Σεργκέι Κρίβετς, Χουάν Μουνάφο και Ράντου Τζινσάρι, είναι τέσσερα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ως υποψήφιοι για να καλύψουν τη θέση του επιτελικού μέσου στην Ομόνοια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου σίγουρα έναν θα πάρει. Εάν θα είναι ένας εξ αυτών ή κάποιος άλλος, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Πρόκειται για αξιόλογες περιπτώσεις, με τον Κύπριο τεχνικό να θέλει ένα καλό «δεκάρι», που θα κάνει τη διαφορά στη νέα Ομόνοια.

Τον 29χρονο Πορτογάλο Ρούι Πέδρο, ο τεχνικός των πρασίνων τον ήθελε και πέρσι στην ΑΕΛ. Πέρασε από ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έπαιξε και στην Κλουζ Ρουμανίας και τελευταία του ομάδα ήταν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο 29χρονος Αργεντινός Χουάν Μουνάφο, είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό λόγω της παρουσίας του τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άρχισε την καριέρα του από την Μπόκα Ζούνιορς, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά.

Ο 31χρονος Λευκορώσος Σεργκέι Κρίβετς άρχισε από τη Λοκομοτίβ Μινσκ, ακολούθως έπαιξε στην Μπάτε, στη γαλλική Μετζ και στις πολωνικές Λεζ Πόζναν και Βίσλα Πλοκ (τελευταία του ομάδα). Πέρασε και από την Κίνα με τα χρώματα της Γιάνκσου Σούνινγκ. Ο 25χρονος Μολδαβός διεθνής Ράντου Τζινσάρι αγωνίστηκε στις ομάδες της πατρίδας του, Ακαντέμια, Ζίμπρου και Σερίφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ