aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα η Ομόνοια

Βόλεϊ: Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα η Ομόνοια

Τη νίκη, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για πρόκριση στο φάιναλ «8» του Ευρωπαϊκού Τσάλεντζ Καπ, θα επιδιώξει απόψε (20:00, Cablenet3) η Ομόνοια που υποδέχεται την Λίνμπερμανς Άαλστ Βελγίου. Οι πράσινοι θα θελήσουν να αποκτήσουν το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού σε 15 ημέρες στο Βέλγιο. «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι σημαντικό.

Στόχος είναι να γίνει συνήθεια η ευρωπαϊκή πορεία για την ομάδα μας. Θέλουμε να πάρουμε το βόλεϊ της Ομόνοιας στο επόμενο επίπεδο» τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ο κ. Μάριος Αργυρίδης κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και να τη στηρίξει.

«Η Λίνμπερμανς είναι από τις καλύτερες ομάδες στο Βέλγιο. Τερμάτισε τρίτη και ήταν και στον τελικό κυπέλλου. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι στο γήπεδο να μας σπρώξουν στη νίκη», σημείωσε ο προπονητής Σάββας Σάββα. «Αν προκριθούμε στο φάιναλ «8» θα είναι τεράστια επιτυχία, δεν το έχει κάνει άλλη ομάδα έως τώρα. Να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Βέλγιο» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Στυλιανίδης, υπεύθυνος του τμήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ