aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒλέπουν και αποθεώνουν οι Ελλαδίτες: «Σούπερ δίδυμο Μαυρίας-Κολοβός»

Βλέπουν και αποθεώνουν οι Ελλαδίτες: «Σούπερ δίδυμο Μαυρίας-Κολοβός»

33 Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός της χώρας τους και η ιστοσελίδα «24sport.gr» τους… παρακολουθεί στενά. Μάλιστα, με σχετικό δημοσίευμα καταγράφει τα επιτεύγματα του καθενός, ενώ οι Μαυρίας, Κολοβός, Βύντρα, Βούρος και Γκέντσογλου που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα (Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα) βρίσκονται στην λίστα του εν λόγω ρεπορτάζ.

Το δημοσίευμα έχει ως τίτλο: «Έλληνες του εξωτερικού: Ο αξιόπιστος Sokratis, το ματς-εφιάλτη για Λάμπρου και το σούπερ δίδυμο Μαυρίας-Κολοβός».

Αναλυτικά:

«Το Sport24.gr ακτινογραφεί τη δράση των Ελλήνων το Σαββατοκύριακο στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές λίγκες.

Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια): Εξαιρετική απόδοση είχε ο Χάρης Μαυρίας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού να περνάει στο παιχνίδι στο 53′ αντί του Μόντες και να σερβίρει μία ασίστ στον Κολοβό, ενώ λίγα λεπτά μετά, από δική του προσπάθεια έφτασε και στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κολοβός.

Δημήτρης Κολοβός (Ομόνοια): Στο τρίτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας, ο δανεικός από την Μέχελεν φορ αντικατέστησε τον Άλεξ Σοάρες στο 53ο λεπτό του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και ουσιαστικά ήταν εκείνος που χάρισε το τρίποντο στο “τριφύλλι” (3-1 το τελικό σκορ) πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα τέρματα: στο 59ο και στο 65ο λεπτό. Κερασάκι στην τούρτα στην εξαιρετική του εμφάνιση ήταν η ασίστ που έβγαλε για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Λουκάς Βύντρα (Ομόνοια): Βασικός στο 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας της Ομόνοιας και αγωνιζόμενος για 90 λεπτά.

Πραξιτέλης Βούρος (ΑΠΟΕΛ): Βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Πραξιτέλης Βούρος (κάλυψε τη θέση του σέντερ μπακ), στην εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 του ΑΠΟΕΛ, που τον έφερε στο +4 απέναντι σε Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΛ.

Σάββας Γκέντζογλου: Έμεινε στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων στο νικηφόρο 1-0 επί της ΑΕΛ που κρίθηκε από το γκολ του Νούνο Μοράις στο 58ο λεπτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ