aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βλέπει»… σαμποτάζ στην κλήρωση ο Πέτσας

«Βλέπει»… σαμποτάζ στην κλήρωση ο Πέτσας

«Σαμποτάζ» στην κλήρωση «βλέπει» ο παλαίμαχος παίκτης της Ομόνοιας Κώστας Πέτσας, ο οποίος θεωρεί πως επειδή η ομάδα του θα παίξει μαζεμένα τέσσερα σερί ντέρμπι από την 3η μέχρι την 6η αγωνιστική, αφού μετά από την Πάφος FC και την Καρμιώτισσα (1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα) θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ανόρθωση (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), τον Απόλλωνα (εκτός) και την ΑΕΛ (εντός).

Ο Πέτσας θεωρεί πως δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του κληρώθηκε να παίξει σε τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι στις έξι πρώτες αγωνιστικές και υποστηρίζει έμμεσα πως αυτό έγινε σκόπιμα επειδή η Ομόνοια το διάστημα αυτό θα παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, ο Πέτσας κάνει λόγο για πέντε ντέρμπι, ενώ είναι τέσσερα, εκτός κι αν θεωρεί σαν ντέρμπι κι αυτό της πρεμιέρας με την Πάφο.

Αναλυτικά το ποστ του: «6 πρώτες αγωνιστικές 5 ντέρμπι! Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίζει Champions League. Τυχαίο λέω εγώ! μαθημένοι στα δύσκολα, θα το παλέψουμε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ