aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βλέπει» Παπαστεριανό η Ομόνοια

«Βλέπει» Παπαστεριανό η Ομόνοια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Marca-sl.gr», ο Μανώλης Παπαστεριανός (δεξιά στη φωτό) είναι στο στόχαστρο της Ομόνοιας, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει πολύ καλά (και δεν θα χρειαστεί να το ρίξει στην μελέτη) τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, του Άρη και της Ξάνθης.

«Η… χημεία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήταν αυτή που έπρεπε προκειμένου ο Μανώλης Παπαστεριανός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Έτσι έπειτα από δύο χρόνια θητείας στην ομάδα της Θράκης, ο 29χρονος μέσος αποχώρησε απ’ τα Πηγάδια και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα, ενώ ακολούθως γράφει για την πρόταση της Ομόνοιας:

«Και επειδή στην Ελλάδα δεν υπήρξε -τουλάχιστον μέχρι τώρα- κάτι δελεαστικό που να τον βάλει σε σκέψεις, εσχάτως ο ποδοσφαιριστής έχει στρέψει τις κεραίες του προς την Κύπρο. Ιαματικές πηγές της στήλης απ’ το Νησί της Αφροδίτης τον φέρνουν να ‘χει προταθεί στην Ομόνοια».

«Ασφαλώς και ο τεχνικός διευθυντής των “τριφυλλοφόρων” Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει πολύ καλά (και δεν θα χρειαστεί να το ρίξει στην μελέτη) τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, του Άρη και της Ξάνθης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω να θυμίσουμε πως είχε ένα πέρασμα και από την ρουμάνικη Κονκόρντια την σεζόν 2013-14», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ