aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Βλαστάρι» της Ομόνοιας στο Διγενή, δοκιμάστηκε και στην Πάρμα

«Βλαστάρι» της Ομόνοιας στο Διγενή, δοκιμάστηκε και στην Πάρμα

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ένας από τα «βλαστάρια» της ακαδημίας Ομόνοιας αφήνει τους πράσινους για τον Διγενή Μόρφου. Παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, ο 16χρονος, Στέφανος Χρίστου, αποφάσισε να συνεχίσει στην Β’ κατηγορία με τα χρώματα του Διγενή Μόρφου.

Ο νεαρός άσος, πέρασε απ’ όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών της Ομόνοια, καθώς εκεί αγωνίζεται από τα επτά του χρόνια. Ήταν πάντα βασικός στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε. Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2019 δοκιμάσθηκε στην Πάρμα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Με αφορμή λοιπόν, το ανεπίσημο ντεμπούτο στον φιλικό αγώνα του Διγενή με τη Δόξα του (13/08, 3-2), η ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy συνομίλησε με τον νεαρό αναφορικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ομόνοια αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να συνεχίσει στον Διγενή Μόρφου.

«Ο λόγος που αποφάσισα να ενταχθώ στον Διγενή είναι καθαρά για να παίξω ποδόσφαιρο. Στα 16 μου όταν αποφάσισα να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο είχα αρκετές προτάσεις από Κύπρο και εξωτερικό αλλά ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τον Διγενή. Στον Διγενή βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες και τα κατάλληλα άτομα για να συνεχίσω την εξέλιξη μου και να προσαρμοστώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρίστου.

«Κάθε προπόνηση είναι μια δοκιμασία και μαθαίνω κάτι καινούργιο καθώς έχω δίπλα μου παίκτες με τεράστιες παραστάσεις (Φοφανά, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντώνης Καπνίδης). Στόχος μου να βελτιώνομαι καθημερινά, να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου και να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Β κατηγορία. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Κώστα Λοΐζου και τον τεχνικό διευθυντή Άριστο Αριστοκλέους για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα», πρόσθεσε το νεαρό απόκτημα του Διγενή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ