aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒίντεο: Το γκολ του Ντούρις, στιγμιότυπα φιλικού Ομόνοια - Εθνικός

Βίντεο: Το γκολ του Ντούρις, στιγμιότυπα φιλικού Ομόνοια – Εθνικός

Με τον Ντούρις να χρίζεται σκόρερ έστω και σε φιλικό παιχνίδι, η Ομόνοια επικράτησε του Εθνικού με 1-0 στο Δασάκι. Ο Σλοβάκος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ στον αγώνα με πέναλτι στο 23’. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ντίσκερουντ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσέποβιτς αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θετική η παρουσία των νεαρών, με τον Μπεργκ να δίνει χρόνο συμμετοχής στους Καϊάφα, Ασημένο, Σάββα, Σπυριδάκη, Γρούτα, Χρίστου, Χρυσομίλη και Κυριακίδη. Επίσης, αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Χοράτσκα. Πολύ δραστήριος ήταν ο Σάββα, που αγωνίστηκε και δεξιά και αριστερά στην επίθεση, ενώ και ο Καϊάφας, που ήταν ο παρτενέρ του Γιούστε στο κέντρο της άμυνας, είχε θετική παρουσία. Ο Φαμπιάνο στο πρώτο ημίχρονο είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ενεργητικό, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Η Ομόνοια αγωνίστηκε με τους Φαμπιάνο (46’ Χοράτσκα), Καϊάφα (87’ Γρούτα), Γιούστε, Λέσγιακς (78’ Κυριακίδη), Κίκο, Γκόμεθ (78’ Χρυσομίλη), Ντίσκερουντ (46’ Χρίστου), Ασημένο, Σάββα, Ντούρις, Τσέποβιτς (46’ Σπυριδάκη).

Ο Εθνικός με τους Μπογκατίνοφ (46’ Χριστοδούλου), Πηλέα, Περατικό, Καρασάουσκας (Ζάκπα 46’), Ντόλεζαλ, Αμπντουλάγιεφ (74’ Κκολό), Χουντόμπιακ, Φόλμπρεχτ (74’ Αγγελόπουλος), Τολεμές, Γκόρουπετς, Χολ (Άδωνη 46’).

Δείτε  τα στιγμιότυπα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ