aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες ώρες του Μπεργκ στην Ομόνοια και οι υπογραφές

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες ώρες του Μπεργκ στην Ομόνοια και οι υπογραφές

Η εποχή Χένινγκ Μπεργκ άρχισε και επίσημα από τη Δευτέρα (10/6). Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται στην Κύπρο από το βράδυ της Κυριακής (9/6) και χθες ξεναγήθηκε στο ΓΣΠ, στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος» και τα γραφεία της Ομόνοιας.

Υπέγραψε το συμβόλαιό διετούς διάρκειας με το «τριφύλλι» και ακολούθως είχε πολύωρη σύσκεψη με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, Νεόφυτο Λάρκου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν εφ όλης της ύλης με κύριο θέμα τον μετεγγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με την κάθοδο του Μπεργκ στην Κύπρο αναμένεται ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις στα μετεγγραφικά των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πάντα σε περίοπτη θέση ο Μπέκερ, η απόφαση στον Μπεργκ

Aναλθτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Γεμάτη» ήταν η πρώτη ημέρα του κ. Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο, καθώς ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του, ακολούθως επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ηλίας Πούλλος» και το στάδιο ΓΣΠ και έπειτα επέστρεψε αφιέρωσε το υπόλοιπο της ημέρας σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης μαζί με τους νέους του συνεργάτες.

Το OFC TV ακολούθησε τον κ. Μπεργκ και κατέγραψε ενδιαφέρουσες εικόνες τις οποίες παρουσιάζει πιο κάτω:

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα είπαν, τα συμφώνησαν και αρχίζει η «ριπή» μετεγγραφών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ