aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒΙΝΤEΟ: Η υπόσχεση του Ραμίρες

ΒΙΝΤEΟ: Η υπόσχεση του Ραμίρες

Ο Νταβίδ Ραμίρες βραβεύτηκε ως FONBET MVP για τον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση (1-1). Ο Κοσταρικανός επιθετικός, σχολιάσε το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την βράβευσή του, την αγωνιστική του απόδοση και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για το βραβείο, νιώθω πολύ καλά, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να κερδίζαμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και ελπίζω να έρθουν κι άλλα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Νιώθω αρκετά καλά, κάποιες φορές η διαδικασία προσαρμογής είναι πιο μεγάλη αλλά μέρα με τη μέρα όλα είναι καλύτερα και ελπίζω να παρουσιάζομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ και έχω βάλει τα δυνατά μου για να γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα δεν έφτασα ακόμα στο καλύτερο μου σημείο και μπορώ να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος».

Ακολούθως σχολίασε τα επικείμενα παιχνίδια της ομάδας του: «Ακολουθούν σημαντικοί αγώνες που πρέπει να δούμε με ηρεμία και συγκέντρωση. Φυσικά ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε με νίκες και θα πάρουμε τους βαθμούς που θα χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ