aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒήμα πρόκρισης για την Ομόνοια

Βήμα πρόκρισης για την Ομόνοια

Νίκη που της δίνει προβάδισμα για συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος, πέτυχε η πετοσφαιρική Ομόνοια, η οποία επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί της Νέα Σαλαμίνας στο στάδιο «Ελευθερία». Οι «πράσινοι» με την αποψινή τους νίκη έκαναν το 3-0 στη σειρά, και υπολείπονται ακόμα μία νίκη για να φτάσουν στις τέσσερις και να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ντεμπούτο με την ομάδα, πραγματοποίησε στον αποψινό αγώνα, ο νεοαποκτηθέντας Αργεντινός πετοσφαιριστής, Χαβιέρ Φιλάρδι. Ο Γιάννης Καλμαζίδης, παρέταξε την ομάδα με τους Φιλάρδι, Σιντιμπέ, Μπάγκρεϊ, Σ. Πετρακίδης, Α. Πετρακίδης, Αλεξίου και Παπαχριστοδούλου (λίμπερο). Τα πρώτα δύο σετ η Ομόνοια τα κέρδισε με 25-21 και 26-24, ενώ το τρίτο σετ κατέληξε στους φιλοξενούμενους με 22-25. Το τελικό 3-1, διαμορφώθηκε στο τέταρτο σετ με σκορ 25-20.

Επόμενος αγώνας απέναντι στους «ερυθρόλευκους», την ερχόμενη Παρασκευή (20:00, «Σπύρος Κυπριανού») με την ομάδα μας να θέλει τη νίκη για να πάρει και τυπικά την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ