aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒιαστήκαμε να κρίνουμε θετικά τον Πέτεφ!

Βιαστήκαμε να κρίνουμε θετικά τον Πέτεφ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Το ξεκίνημα του εντυπωσιακό στην Ομόνοια αφού ξεκίνησε μεν με ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Άχνας 2-2 εκτός έδρας όμως στην συνέχεια έκανε 8 νίκες ενώ ενδιάμεσα είχε 1 ήττα από τον Απόλλωνα. Ο Πέτεφ πήρε τα εύσημα για την μεταμόρφωση των «πρασίνων» όμως μάλλον βιαστήκαμε να τον κρίνουμε θετικά. Και αυτό γιατί τον τελευταίο μήνα φρόντισε ο Βούλγαρος να μας αλλάξει άποψη.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχασε από τη Δόξα για το Κύπελλο με 3-2, ακολούθησε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και στην συνέχεια ο αποκλεισμός από τη φάση των 16 παρά το ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα στο Μακάρειο ενώ ακολούθησαν άλλες 3 ήττες σερί από Δόξα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Η Ομόνοια συμπλήρωσε ήδη 1 μήνα χωρίς νίκη, αφού τελευταία φορά που κέρδισε ήταν κόντρα στον Άρη το 3-0 στο ΓΣΠ ενώ χάνει το τρένο και της Ευρώπης αφού βρίσκεται καθηλωμένοι εδώ και 5 αγωνιστικές στους 44 βαθμούς.

Μάλιστα ήταν στο -13 από την κορυφή ενώ τώρα με την συμπλήρωση 27 αγώνων βρίσκεται στο -22 κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τους πράσινους. Πέραν από τα αγωνιστικά ήρθαν και οι αποπομπές των Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες και τα όσα ακολούθησαν μετά τον αποκλεισμό με την Δόξα με τον Πέτεφ να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ