aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΒγήκε από την εντατική ο Θεόδωρος, ευχαριστίες και στην Ομόνοια

Βγήκε από την εντατική ο Θεόδωρος, ευχαριστίες και στην Ομόνοια

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ένωσης, αλλά και η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρου Κουτσού ενημερώνουν ότι μετά από δύο χειρουργεία ο παίκτης των ακαδημιών των βυσσινί εξήλθε από την μονάδα εντατικής παρακολούθησης. Παράλληλα απευθύνουν ευχαριστίες στον κόσμο για την στήριξη στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αλλά κλαι την στην διοίκηση της Ομόνοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. της εταιρείας ΕΝΠ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ αλλά και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Θεόδωρου Κουτσού θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον σ’ αυτήν την δύσκολη στιγμή. Μοναδική μας έγνοια τις πρώτες ώρες ήταν η ομαλή εξέλιξη της υγείας του Θεόδωρου κ για αυτόν τον λόγο δεν μπήκαμε στην διαδικασία σχολιασμού του ότιδήποτε.

Πλέον ο Θεόδωρος μετά από δύο χειρουργεία εξήλθε από την Μονάδα εντατικής παρακολούθησης και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα αναρρώνοντας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για την άψογη συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή αλλά και στην Διοίκηση της Ομόνοιας. Μοναδική μας ευχή να δούμε τον Θεόδωρο το συντομότερο δυνατό πίσω στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ