aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒγαίνει στην επίθεση η Ομόνοια

Βγαίνει στην επίθεση η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την επόμενη Τρίτη, 15 Ιουνίου, η Ομόνοια θα πάρει μπρος για τη νέα σεζόν. Οκτώ μέρες πριν από την «πρώτη», η πρωταθλήτρια παρουσιάζει τρία σημαντικά κενά στο ρόστερ της τα οποία θα θελήσει να καλύψει εγκαίρως. Κινείται για μέσο και δύο εξτρέμ. Η προσπάθεια θα είναι όπως, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να καλύψει έστω τις δύο από τις τρεις πιο πάνω θέσεις. Το γεγονός ότι «χάθηκε» ο Οκριασβίλι δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά κακά τα ψέματα ανέτρεψε χρονικά, έστω για λίγο, το πλάνο στο οποίο κινούνταν οι πράσινοι.

Αμέσως, με το που «χάλασε» του Οκριασβίλι, η Ομάδα Προγραμματισμού βγήκε στην επίθεση για να αξιολογήσει και να καταλήξει στους εκλεκτούς για τις τρεις θέσεις που την ενδιαφέρουν. Υπάρχουν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι, την ώρα που προκύπτουν και νέες προτάσεις που τυγχάνουν αξιολόγησης. Δεν είναι μακριά η πρώτη από τις τρεις επικείμενες προσθήκες. Η ομάδα είναι στελεχωμένη στο μεγαλύτερο βαθμό και οι τρεις μετεγγραφές θα έλθουν για διαμορφώσουν σχεδόν πλήρως το ρόστερ. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα «όπλα» της Ομόνοιας σε σχέση με τους αντιπάλους της στη νέα σεζόν, που οι πλείστοι «χτίζονται» από το μηδέν.

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και η σύναψη συνεργασίας με τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης. Οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Ευθύμιο Κυπριανού και απομένει η επισημοποίηση. Συμπληρώθηκε και το τεχνικό τιμ και είναι στο δρόμο για το νέο ξεκίνημα, σε σωστές βάσεις.

Ζήτημα που «καίει» είναι η διευθέτηση δυνατών φιλικών αγώνων στην Πολωνία, που θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Καταβάλλεται προσπάθεια, το διάστημα που η Ομόνοια θα είναι στο Κιέλτσε (28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου), να οριστικοποιηθούν φιλικά με δυνατούς αντιπάλους που θα προετοιμάζονται στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ