aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒέσκο: «Θυμάστε τις κουβέντες με τον Νικόλα, τόσα χρόνια δεν έβρισκαν καλύτερο»

Βέσκο: «Θυμάστε τις κουβέντες με τον Νικόλα, τόσα χρόνια δεν έβρισκαν καλύτερο»

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιαν Λέτσιακς. Ο Τσέχος άσος της Ομόνοιας είναι ίσως ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος και στο πρόσωπό του το «τριφύλλι» βρήκε τον παίκτη που έψαχνε εδώ και καιρό στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή την άποψη συμμερίζεται και ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, έφερε ως παράδειγμα τον νυν παίκτη των «πρασίνων» για να στηρίξει τη θέση του γιατί επέλεξε ως αριστερό μπακ στην κορυφαία ενδεκάδα με πρώην συμπαίκτες του τον παλαίμαχο παίκτη της Ομόνοιας Νικόλα Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης άλλα τρία θέματα από τη συνέντευξη του Βέσκο:

  1. Βέσκο: «Μάγκας ο Κίκης Κωνσταντίνου, σε 30’’ διαφωνήσαμε και πήγα Ομόνοια»
  2. Βέσκο: «Κουτσοκούμνης, Ζιβανάρης και Γκμοχ σε δύο βδομάδες με έκλεισαν στον ΑΠΟΕΛ»
  3. Ο Βέσκο επέλεξε την κορυφαία… κυπριακή ενδεκάδα με συμπαίκτες του

«Καλύτεροι αριστεροί μπακ, οι Νικόλας Γεωργίου και Χάρης Χαραλάμπους. Δε μπορώ να βάλω έναν στη συγκεκριμένη θέση, γιατί θα έχει παράπονο κάποιος (γέλια). Ήταν και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Θυμάστε τις κουβέντες με τον Νικόλα Γεωργίου που ο περισσότερος κόσμος έλεγε κάποια πράγματα μέχρι και την περσινή σεζόν. Μετά από τόσα χρόνια, δεν κατάφεραν στην Ομόνοια να φέρουν έναν αριστερό μπακ καλύτερο από τον Νικόλα Γεωργίου. Φέτος ήρθε αυτός ο Τσέχος, ο Γιαν Λέτσγιακς που είναι εξαιρετικός», ήταν η δήλωση του παλαίμαχου Κυπριοποιημένου Σέρβου, με θητεία σε ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Ανόρθωση και Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ