aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΒελτιωμένη πρόταση και μια ανάσα από τον Κύπρου

Βελτιωμένη πρόταση και μια ανάσα από τον Κύπρου

Μετά την προσθήκη του Λούκας Βύντρα, ο Νίκος Νταμπίζας κινείται με αποφασιστικότητα και για την απόκτηση του Θεοδόση Κύπρου. Η διοίκηση των πρασίνων επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του από τον Άρη και πλέον εναπόκειται στον πρόεδρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταύρο Δημοσθένους, εάν θα την αποδεχθεί ή όχι.

Το επόμενο 48ωρο είναι καθοριστικό όσον αφορά στην πιθανότητα να επιστρέψει μετά από κάποια χρόνια στην Ομόνοια ο Κύπριος εξτρέμ. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν διέπρεψε με τη φανέλα του Άρη, ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ τους πράσινους, που έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε ψάξιμο ακραίου φορ.

Υπενθυμίζουμε πως οι αρχικές απαιτήσεις του Άρη ήταν περίπου 100.000 ευρώ και ασφαλώς κρίθηκαν υπερβολικές και πλέον, μετά τη νέα πρόταση των πρασίνων το μπαλάκι ρίχθηκε στον Δημοσθένους. Η περίπτωση του Κύπρου προκρίνεται από τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ωρών ή ημερών να προκύψουν εξελίξεις. Πάντως, πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Κύπρου είναι μία ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ