aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒέλγοι για τον «άσο»

Βέλγοι για τον «άσο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Τόμας Καμίνσκι δεν έπαψε να απασχολεί την Ομόνοια. Μετά το «ναυάγιο» με τον Πιτ Φελτχούιζεν το όνομα του Βέλγου τερματοφύλακα, γνωστού μας από το πέρασμα του από την Ανόρθωση, βρίσκεται στη μικρή λίστα του Πάμπου Χριστοδούλου με τους υποψήφιους για τη θέση στον «άσο». Ο 24χρονος πορτιέρο, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κόρτραϊκ με την οποία μέτρησε 32 συμμετοχές.

Ωστόσο, η Κόρτραϊκ, με την οποία ο Καμίνσκι διατηρεί συμβόλαιο έως το 2020, προχώρησε στην απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπρουζ από την Μπριζ και ο οποίος προορίζεται για βασικός. Το γεγονός αυτό ίσως οδηγήσει τον Καμίνσκι στην έξοδο και καλύτερα στην παραχώρησή του έστω και με τη μορφή δανεισμού. Γι’ αυτό και αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των πρασίνων, αφού το όνομά του απασχόλησε και τον Μάιο. Τότε, όμως, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά απ’ ότι είναι σήμερα, που φαίνεται να υπάρχει πλέον έδαφος για συνεργασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες έγινε μια νέα επαφή και στην Ομόνοια είναι σε αναμονή.

Εφόσον και τώρα δεν είναι σε θέση ο σύλλογος της Λευκωσίας να ντύσει στα πράσινα τον Καμίνσκι, το όνομα ενός άλλου Βέλγου «παίζει» για ένταξή του στην Ομόνοια. Πρόκειται για τον Λόγκαν Μπέιλι, που από το 2015 ανήκει στη Σέλτικ. Πέρσι δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ πρόπερσι μόλις σε πέντε ματς, αφού ήταν η δεύτερη επιλογή για την ομάδα της Σκοτίας. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, 8 φορές διεθνείς με το Βέλγιο, άρχισε την καριέρα του από τη Γκένκ, ενώ πέρασε και από τις Γκλάντμπαχ και Λέουβεν.Επίσης, πέρα από τις δυο πιο πάνω περιπτώσεις, ο τεχνικός των πρασίνων έχει στη σχετική λίστα και τον Βραζιλιάνο Γουίνιστον Σάντος γνωστός ως Τομ, που ανήκει στην Γκρέμιο Αναπολις αλλά και ένα – δυο άλλους υποψήφιους τερματοφύλακες. Στόχος είναι να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ