aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΒασικός υποψήφιος να αναλάβει της Μπίλεφελντ ο πρώην Ομονοιάτης

Βασικός υποψήφιος να αναλάβει της Μπίλεφελντ ο πρώην Ομονοιάτης

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Ούλι Φόρτε από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η «WAZ» αποκαλύπτει σήμερα ότι ο πρώτος και βασικός υποψήφιος για την διαδοχή του στην τεχνική ηγεσία είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, η διοίκηση της ομάδας από την ανατολική Βεστφαλία είναι σε επαφές με τον άλλοτε προπονητή της Σάλκε, η οποία μάλιστα θα επωφεληθεί κι αυτή αν προκύψει «γάμος»…
Καθώς, παρά την απόλυση του Γραμμόζη στις αρχές Μαρτίου, οι «βασιλικοί μπλε» συνεχίζουν να πληρώνουν τον 44χρονο κόουτς ετησίως με ένα ποσό από 1,5 έως 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Ο λόγος; Η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του Γραμμόζη κατά έναν χρόνο, βάσει ειδικού όρου, μετά την άνοδο της Σάλκε στη Bundesliga, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ρούβεν Σρέντερ, τον περασμένο Μάιο.
Ο ομογενής προπονητής διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τη δεύτερη κατηγορία έχοντας μετρήσει 70 παιχνίδια από τις θητείες του σε Ντάρμσταντ και Σάλκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ