aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βασικός στόχος ο Λοβέρα - Αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

«Βασικός στόχος ο Λοβέρα – Αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

Βασικός στόχος του Ιωνικού είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, σύμφωνα με τον Sport-fm.gr. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, η ομάδα της Νίκαιας έχει πολύ καλή επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, του οποίου θα καλύψει μέρος του συμβόλαιο, ωστόσο η κατάληξη της υπόθεσης θα κριθεί από το τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός.

Το δημοσίευμα:

Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται, μερικές αφορούν και ποδοσφαιριστές με… ελληνική προϋπηρεσία και μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί ένα, κατά κάποιο τρόπο, μεταγραφικό «μπαμ». Τέτοιο φυσικά θα αποτελεί ενδεχόμενη απόκτηση κάποιου χαφ από το ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας και ο Ιωνικός έχει ως βασικούς της στόχους τους Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και Μπαντιουγκού Φαντιγκά (πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές, αλλά γι’ αυτήν τη θέση τους σκέφτεται)!

Δύσκολες περιπτώσεις αμφότερες. Η κατάληξή τους θα κριθεί κυρίως από το τι θα αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Για παράδειγμα, σε ό, τι αφορά τον Λοβέρα, ο Ιωνικός έχει πολύ καλή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, του οποίου θα καλύψει μέρος του συμβολαίου (εφόσον φυσικά ευοδωθεί το deal). Παρόλα αυτά, οι Νικαιώτες κοιτούν κι αλλού. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός άσος εσχάτως για προσωπικούς λόγους είχε απορρίψει την προοπτική του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ