aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒανχάεζεμπρουκ ενόψει Ομόνοιας: «Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί στην Κύπρο...»

Βανχάεζεμπρουκ ενόψει Ομόνοιας: «Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί στην Κύπρο…»

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο προπονητής της Γάνδης, Χάιν Βανχάεζενμπρουκ, στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου η ομάδα του να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Βέλγος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να πάρει την εντός έδρας νίκη, αφού ο καιρός και ο κόσμος του «τριφυλλιού» στην Κύπρο θα την δυσκολέψουν.

Όσα δήλωσε ο Χάιν Βανχάεζεμπρουκ:

«Ξεκινάμε εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε πειστικά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο καιρός και ο κόσμος στην Κύπρο θα μας δυσκολέψουν. Χάσαμε ένα σημαντικό παίκτη στην επίθεση (Ταρίκ Τισουντάλι) αλλά πήραμε τον Χάουζ. Το αν θα αγωνιστεί θα το δούμε… Το ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το “μηδέν” στην άμυνα είναι θέμα λαθών. Με την ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι κυπριακές ομάδες είναι δύσκολες. Θυμάμαι τα παιχνίδια με την Ανόρθωση πολύ καλά. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σωστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ