aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαλμπουενά για το Ομόνοια-Ντινάμο Μόσχας: «Θυμάμαι τις αντιδράσεις...»

Βαλμπουενά για το Ομόνοια-Ντινάμο Μόσχας: «Θυμάμαι τις αντιδράσεις…»

Στη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς για τον αυριανό επαναληπτικό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ομόνοια, τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς εκπροσώπησε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

«Με ενδιαφέρει να προκριθούμε στους ομίλους. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει κανείς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και είδαμε ότι μια πετυχημένη χρονιά δεν εξαρτάται μόνο από το τι κάνεις μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και από το τι κάνεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή για να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Για το γεγονός πως έχει τα γενέθλιά του είπε: «Δεν περιμένω κάτι το ιδιαίτερο. Έχω τα γενέθλιά μου αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το κλειδί της οριστικοποίησης της πρόκρισης είπε: «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Παρότι έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0 δεν θα πρέπει να εφησυχαστούμε».

Για το τί θυμάται από την προηγούμενη φορά που έπαιξε απέναντι στην Ομόνοια στο εφιαλτικό εκείνο ματς με τη Ντινάμο Μόσχας πριν από μερικά χρόνια, όπου ο διαιτητής Τούντορ… έσφαξε τους πράσινους, είπε: «Θυμάμαι τις θερμές αντιδράσεις του κόσμου. Εμείς προκριθήκαμε, αλλά θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν».

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού σε live streaming:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ