aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζόρντι Γκόμεθ: Όαση στην αγωνιστική και μετεγγραφική έρημο

Τζόρντι Γκόμεθ: Όαση στην αγωνιστική και μετεγγραφική έρημο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Τζόρντι Γκόμεθ μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως… όαση στην αγωνιστική έρημο της Ομόνοιας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι (ίσως) ο μοναδικός από τους νεοφερμένους παίκτες για τον οποίο έχει να λέει «για επιτυχημένη μετεγγραφή» ο τέως τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Άνχελ Γκόμεθ.

Ο Καταλανός μέσος του «τριφυλλιού» πέτυχε ώς τώρα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα, σχεδόν τα μισά της ομάδας του (13 στο σύνολο) και ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα, κρατώντας κάπως τα προσχήματα στη μέχρι τώρα προβληματική πορεία της Ομόνοιας. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην περίπτωση του Τζόρντι Γκόμεθ αποδεικνύουν ποια είναι η καλύτερη μετεγγραφή που έγινε φέτος στους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Ζίβετς: «Περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή»

Δεν είναι μόνο τα τέρματα που πέτυχε ο 33χρονος άσος που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και η συνολική του παρουσία στα πλείστα παιχνίδια που δείχνει ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που δικαίως κουβαλά ένα «βαρύ» βιογραφικό στην πλάτη του.

Δυστυχώς όμως δεν αρκεί για την Ομόνοια μόνο ο έμπειρος μέσος και η ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε ανάκαμψη από έναν και μόνο παίκτη. Χρειάζεται και τη βοήθεια των υπολοίπων, στους οποίους πόνταραν πολλά οι «πράσινοι», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα είτε λόγω τραυματισμού είτε γιατί βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Διαβάστε επίσης: Ενρίκες: Ή δεν διαβάζει, ή κλείνει τα αφτιά κι ελπίζει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ