aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής: «Βρωμιά και δυσωδία υπό τις ανακοινώσεις της ΚΟΠ»

Τζιωνής: «Βρωμιά και δυσωδία υπό τις ανακοινώσεις της ΚΟΠ»

Σε σοβαρές καταγγελίες και αποκαλύψεις προέβη ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής, στη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης των πρασίνων στο ξενοδοχείο «Σεμέλη».

Αναφορές που τυγχάνουν ξεχωριστής προβολής. Αφότου εξέφραζε την οργή όλων στην Ομόνοια, τη θλίψη και την απογοήτευση από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα της πρωτεύουσας στις τελευταίες αγωνιστικές μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι:

«Το κυπριακό ποδόσφαιρο νοσεί σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς, κάτω από τις περήφανες ανακοινώσεις της ΚΟΠ, αναβλύζει η βρώμα και η δυσωδία. Το βόλεμα, το λάδωμα, η διαπλοκή. Η Ομόνοια πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο αυτή τη διεφθαρμένη κατάσταση. Η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρέθηκε το σωματείο τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα των λαθών, της ανεύθυνης και εγκληματικής διαχείρισης όσων το φόρτωσαν με εκατομμύρια χρέη, έδωσε την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να επιδοθούν σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο».

«Με τα όσα παρακολουθούμε δεν μας μένει άλλη επιλογή από το να θεωρήσουμε ότι στόχος τους δεν είναι άλλος από την οικονομική εξόντωση του συλλόγου, αλλά και την εξόντωση της ομάδας αγωνιστικά. Και στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα δεν είναι αμιγώς ποδοσφαιρικά. Η αντίληψή μας τεκμηριώνεται σε όλα τα επίπεδα. Σε επίπεδο Διαιτησίας. Σε επίπεδο Διοίκησης της Ομοσπονδίας. Σε επίπεδο Δικαιοσύνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ