aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής: «Η στάση της ΚΟΠ με θίγει προσωπικά»

Τζιωνής: «Η στάση της ΚΟΠ με θίγει προσωπικά»

Σταθερή είναι η στάση της διοίκησης της Ομόνοιας απέναντι στην ΚΟΠ, σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Τζιωνή

Δεν κάνει πίσω ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να προσπαθήσει να αλλάξει κάποια δεδομένα στο ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Ο πρόεδρος των πρασίνων κλήθηκε να σχολιάσει στο «Goal» μεταξύ άλλων, την… αναπάντητη κλήση που έγινε στην ΚΟΠ, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει η πρόθεση να επικοινωνήσει με όλους τους προέδρους για συζήτηση περί Λίγκας και κυπριακού ποδοσφαίρου.

Για την ανοικτή πρόσκληση προς την ΚΟΠ, ανέφερε: «Στις 7 Δεκεμβρίου στείλαμε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟΠ για συνάντηση αλλά δεν πήραμε απάντηση. Στις 24 Δεκεμβρίου αποστείλαμε νέα επιστολή με τα αιτήματα που ανακοινώσαμε στη τελευταία μας συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ αλλά και πάλι τίποτα. Η στάση της ΚΟΠ είναι κάτι που με προβληματίζει και με θίγει προσωπικά. Δείχνει έλλειψη σεβασμού σε ένα ιστορικό σωματείο και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους, όχι μόνο του Ομονοιάτες».

Για το πώς προχωρά το αίτημα για Λίγκα: «Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες όμως το κλίμα των εορτών δυσχεραίνει την προσπάθεια. Πρόθεσή μου είναι αμέσως μετά τις γιορτές να επικοινωνήσω εγώ προσωπικά με όλους τους προέδρους που ενδιαφέρονται, για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε όχι μόνο το θέμα της Λίγκας αλλά και για όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ