aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής για Θύρα 9: «Δεν μπορεί να υποκύψει ένα συμβούλιο σε τελεσίγραφα»

Τζιωνής για Θύρα 9: «Δεν μπορεί να υποκύψει ένα συμβούλιο σε τελεσίγραφα»

Στη συνέντευξη του Αντώνη Τζιωνή στον Super Sport FM δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στην “κόντρα” που υπάρχει με τη Θύρα 9.

Ανάμεσα σε άλλα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, είπε:

«Έχω την πεποίθηση ότι το Δ.Σ. θα πρέπει να λειτουργεί ως πόλος ενότητας ανάμεσα στους φιλάθλους του και ιδιαίτερα με τα οργανωμένα σύνολα. Όταν εκλεχθήκαμε κτίσαμε τη συνεργασία μας σε μια καινούργια βάση και παράκληση μας ήταν να αφήσουμε το αγωνιστικό εκτός. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε σε αυτό το σημείο να πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε ότι θα αφήναμε εκτός το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρήσαμε πως για να επικοινωνήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλό κλίμα έπρεπε να αφήσαμε έξω το αγωνιστικό, όμως φαίνεται αυτό δεν το πετύχαμε. Τώρα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, που αφορά ένα τελεσίγραφο και έναν εκβιασμό, και στοχοποιεί δύο συνάδελφους από το Δ.Σ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, διότι αυτό θα είναι η απαρχή του τέλους. Δεν μπορεί η Θύρα 9 και κανένα οργανωμένο σύνολο να απαιτεί με αυτό τον τρόπο, και με διακοπή ενός παιχνιδιού, την παραίτηση μελών που εκλέχθηκαν δημοκρατικά».

«Δεν μπορεί να υποκύψει ένα συμβούλιο σε τελεσίγραφα, αφού όπως σας είπα αυτό θα σήμαινε την αρχή του τέλους. Πού θα σταματήσει; Πότε θα έρθει το επόμενο και ποιους θα αφορά; Μήπως το επόμενο θα αφορά τον πρόεδρο ή τον αντιπρόεδρο. Μήπως θα αφορά τον επόμενο προπονητή που θα θέλαμε να προσλάβουμε; Πριν από το αιώνιο ντέρμπι προσπαθήσαμε να βρούμε τη λύση. Δεν κλείνω την πόρτα μου στο διάλογο. Θα προσπαθήσουμε και τις επόμενες μέρες, αλλά δεν μπορούμε να συνομιλούμε με τελεσίγραφα».

«Σήμερα είναι η δικαστική για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μια καινούργια διακοπή πού θα μας βοηθήσει; Δηλαδή πότε θα παίξουμε με ανοικτές τις πόρτες στο ΓΣΠ; Αυτό θα σημαίνει η διακοπή, πέραν του μηδενισμού και της οικονομικής επιβάρυνσης. Η διαδικασία ή να φύγουν ή θα διακόψουμε παιχνίδι δεν γίνεται αποδεκτή. Θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι για διάλογο. Ως εκ τούτου, έχουμε καθήκον από τη στιγμή που γνωρίζουμε πως ένα παιχνίδι θα διακοπεί να μην επιστρέψουμε να γίνει αυτό. Είτε δεν θα παίρνουμε εισιτήρια είτε θα βρούμε άλλο τρόπο να αποφευχθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ