aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής για ΑΠΟΕΛ: «Ελπίζω στο τέλος…»

Τζιωνής για ΑΠΟΕΛ: «Ελπίζω στο τέλος…»

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, βρέθηκε στα εγκαίνια της Green Boutique και μίλησε στα ΜΜΕ. Αναφέρθηκε στην ανακαίνιση του καταστήματος, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τη στήριξη στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Σχόλιο για την Green Boutique: «Είναι η ίδια πράσινη γωνιά, ο ίδιος χώρος, απλώς με διαφορετικό τρόπο διαχείρισης με ανθρώπους που αγαπούν την πράσινη Ιδέα και που πιστεύουν πως ότι στα πλαίσια αυτής της νέας προσπάθειας και οι υπηρεσίες θα είναι καλύτερες και ο κόσμος θα το απολαμβάνει σε ένα όμορφο περιβάλλον για να μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του».

Διαβάστε επίσης: Ομονοιάτικες προεδρικές αγκαλιές και εμψύχωση!

Ακόμη μία προσπάθεια προς όφελος του κόσμου: «Στόχος είναι πάντα η καλύτερη δυνατή προσφορά στον κόσμο μας, προς αυτό τον υπέροχο πράσινο λαό που στηρίζει την κάθε μας προσπάθεια και είναι στυλοβάτης στην καθημερινή μας προσπάθεια. Γι’ αυτόν πολεμούμε και εμείς και η ομάδα με στόχο να τον κάνουμε να χαμογελά».

Διαβάστε επίσης: Παρών και ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής (video)

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο προπονητικό κέντρο, όλοι επιθυμούν το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και καλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια μας και ελπίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Το έχω πει πάρα πολλές φορές χρειάζεται υπομονή, χρόνος, να μην το χαλάσουμε και να μην το κάψουμε. Είναι γεγονός ότι κάποια αποτελέσματα δεν μας ικανοποίησαν αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη στήριξη στον Πάμπο Χριστοδούλου: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί, η προσπάθεια θα αποδώσει κάποια στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ