aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής: «Εκεί μέχρι το τέλος»

Τζιωνής: «Εκεί μέχρι το τέλος»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που «κλείνει», αλλά και ενημέρωση για τις μελλοντικές ενέργειες που προτίθεται να κάνει η διοίκηση της Ομόνοιας με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών και αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας, προχώρησε με δηλώσεις του στο «Goal» ο Αντώνης Τζιωνής.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» εξέφρασε τη σιγουριά του για καλύτερες μέρες τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι η ομάδα θα βρίσκεται μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί από το καλοκαίρι.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δυσκολίες. Χάθηκαν σημαντικά έσοδα, όμως κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα ανακτήσουμε με άλλους τρόπους. Πιστεύω ότι δεν θα μας αφήσει πρόβλημα η φετινή σεζόν. Μέσα στα αυστηρά οικονομικά πλαίσια που έχουμε θέσει, με σωστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση καταβάλλουμε προσπάθειες να αυξήσουμε τα έσοδα και να μειώσουμε τα έξοδά μας», ανέφερε για τα οικονομικά του συλλόγου.

Ο πρόεδρος των πρασίνων, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, λέγοντας τα εξής: «Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν, με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, αλλά και με την κακή παρουσία της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια. Όμως ήμασταν σίγουροι για τη δουλειά που γινόταν στην ομάδα και ότι θα έρχονταν τα αποτελέσματα στο γήπεδο όπως και έγινε στην πορεία. Δικαιούμασταν να έχουμε περισσότερους βαθμούς που χάθηκαν από εξωγενείς παράγοντες. Πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας ώς το τέλος της σεζόν».

Όσον αφορά στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, ο Αντώνης Τζιωνής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του: «Θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες. Από το οικονομικό, από τη δυνατότητα να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες κι από πολλά άλλα. Γίνονται προσπάθειες εδώ και καιρό από τον τεχνικό διευθυντή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Ξέρουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας, τα εντοπίσαμε και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις κινήσεις που θα κάνουμε να τα διορθώσουμε. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα ενίσχυσης, έχει το ελεύθερο να κάνει τις επαφές του όπως ξέρει αυτός, για να βρει τις καλύτερες λύσεις».

Ερωτηθείς εάν η Ομόνοια πήρε τελικά απάντηση στην ανοικτή πρόσκληση που έκανε στην ΚΟΠ για συνάντηση, ο πρόεδρος των πρωτευουσιάνων είπε: «Στις 7 Δεκεμβρίου στείλαμε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟΠ για συνάντηση αλλά δεν πήραμε απάντηση. Στις 24 Δεκεμβρίου αποστείλαμε νέα επιστολή με τα αιτήματα που ανακοινώσαμε στη τελευταία μας συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ αλλά και πάλι τίποτα. Η στάση της ΚΟΠ είναι κάτι που με προβληματίζει και με θίγει προσωπικά. Δείχνει έλλειψη σεβασμού σε ένα ιστορικό σωματείο και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους, όχι μόνο του Ομονοιάτες».

Τελειώνοντας, ζητήσαμε από τον Αντώνη Τζιωνή να μας πει πως προχωρά το αίτημα για δημιουργία Λίγκας: «Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες όμως το κλίμα των εορτών δυσχεραίνει την προσπάθεια. Πρόθεσή μου είναι αμέσως μετά τις γιορτές να επικοινωνήσω εγώ προσωπικά με όλους τους προέδρους που ενδιαφέρονται, για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε όχι μόνο το θέμα της Λίγκας αλλά και για όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ