aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑTζιχαντιστής που ζει στη Συρία αυτός που έκλεψε την ταυτότητα του Μποτεάκ

Tζιχαντιστής που ζει στη Συρία αυτός που έκλεψε την ταυτότητα του Μποτεάκ

Ο Έρικ Μποτεάκ πριν από καμιά δεκαριά ημέρες έφερε στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη ιστορία (διαβάστε ΕΔΩ). Ο Γάλλος εξτρέμ της Ομόνοιας είχε αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα κλοπής της ταυτότητάς του πριν αρκετά χρόνια και πως τα προβλήματα εξακολουθούν να τον κυνηγούν καθώς σε κάθε αεροδρόμιο τον σταματούν για έλεγχο λόγω του ότι το συγκεκριμένο άτομο ακόμη αναζητείται για τρομοκρατικές ενέργειες.

H φημισμένη γαλλική εφημερίδα L’ equipe, δίνει συνέχεια στο θέμα, αποκαλύπτωντας πως το άτομο που έκλεψε την ταυτότητα του άσου της Ομόνοιας είναι τζιχαντιστής που ζει στη Συρία, το όνομά του είναι είναι Μοχάμεντ N., είναι γεννημένος στην Αλγερία τον Μάρτιο του 1987. «Εφόσον ο κλέφτης δεν έχει συλληφθεί, πρέπει συνεχώς να εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί την ταυτότητα του Έρικ Μποτεάκ. Γνωρίζουμε πως πήγε στην Συρία αλλά δεν έχουμε στοιχεία αν είναι ζωντανός ή νεκρός», ανέφερε αξιωματούχος που χειρίζεται την υπόθεση.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ