aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤσόκκος: «Θα θέλουμε να διαλύσουμε την Ομόνοια με παίκτες των €300.000»

Τσόκκος: «Θα θέλουμε να διαλύσουμε την Ομόνοια με παίκτες των €300.000»

Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Γιώργος Τσόκκος. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΝΠ, αναφέρθηκε στην  κατάσταση που επικρατεί στους βυσσινί, μίλησε για τις συμφωνίες με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και τόνισε πως η πόρτα της ομάδας του θα κλείσει για κάποιους μάνατζερ.

Αναλυτικά: 

«Πόσα λεφτά κερδίσαμε/επέστρεψαν τα τελευταία 10 χρόνια; Πόσα επενδύσαμε; Πόσα ξόδεψε η ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια;

‘Εχω δει να καταστρέφονται διοικήσεις κάθε 1,5 χρόνο στην ΕΝΠ, έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια να υποβιβάζεται η ομάδα μετά από 45 χρόνια 2 φορές, κάναμε 18 χρόνια να πάμε ημιτελικό, να πήραμε παίκτη στην Γιουβέντους και να έχουμε πάρει μόνο 90.000, να μην έχουμε πουλήσει παίκτη την τελευταία δεκαετία, έχω δει τους παίκτες απλήρωτους για 6 μήνες και εμείς ακόμη επιμένουμε. Δίνουμε support σε σημείο που ίσως δεν δώσουμε στον γιο μας, στην οικογένεια μας, στα εγγόνια μας, στερούμαστε χρόνο που θα μπορούσαμε να περάσουμε με την οικογένεια μας και με τον πατέρα μας. Για αυτό όλοι οι μίζεροι, όλοι οι ηττοπαθείς, όλοι οι καταστραφολόγοι, όλοι όσοι παλεύουν ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας θα αποβληθούν από την ομάδα. Έχουμε δείξει την καλή θέληση μας αλλά δεν θα κάτσουμε να πυροβολούμε τα πόδια μας, αυτός είναι ο λόγος που δεν γίνονται γήπεδα, που δεν γίνεται στάδιο, αύριο θα θέλουμε να διαλύσουμε την Ομόνοια με τους παίκτες των 300.000

Οφείλω να υπερασπιστώ κάποιους ανθρώπους που τρ..έχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και ρισκάρουν για να “σώσουν” αυτό το σωματείο. Η ΕΝΠ έχει κάνει συμφωνίες με Manchester City, Man Utd, Mallorca, Leicester, Benfica, οι μικροί θα φεύγουν πιο εύκολα από πριν.

Η πόρτα της Ένωσης θα κλείσει για συγκεκριμένους μάνατζερς, και εσείς ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ, έχετε πατήσει πάνω της για να λάμψετε, αν θέλεις να ορίζεσαι συνεργάτης της ομάδας, θα μιλάτε σωστά και με σεβασμό για την ΕΝΠ, ή ωφελείς ή ζημιώνεις την ομάδα. Η αλήθεια δεν πουλάει όσο το ψέμα, στις μέρες μας να λες την αλήθεια κατάμουτρα είναι σαν ένα είδος προσβολής. Ένα παιδί πρέπει να καλύπτει τα όνειρα και τις ελπίδες των επόμενων 5 χρόνων. Τα κλειδιά της ομάδας είναι ελεύθερα να τα πάρετε, αλλά εκεί δεν παίζετε τους μάγκες. Έχει ξεπεράσει και τον Σίσυφο και τον στάβλο του Αυγεία η ΕΝΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ