aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤσέποβιτς για Μπεργκ: «Δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι, λάθος η απόλυση...

Τσέποβιτς για Μπεργκ: «Δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι, λάθος η απόλυση του»

Φιλοξενούμενος στο «NoChoftes Podcast» βρέθηκε ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απολύσεις του Νεόφυτου Λάρκου και του Χένινγκ Μπεργκ, σε διάστημα λίγων μηνών.

Όσα δήλωσε ο Μάρκο Τσέποβιτς:

Για τον Νεόφυτο Λάρκου: «Κανένας δεν περίμενε ότι θα έφευγε. Μία μέρα θυμάμαι ρώτησα κάποιον “που είναι ο Λάρκου;”, μου είπε είναι εκτός. Δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας».

Ο κόσμος ήταν χαρούμενος θεωρείς που τον είδε να φεύγει; «Δεν ξέρω. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον αθλητικό διευθυντή ή με κάποιον από το προσωπικό. Δεν νομίζω όμως…».

Για τον Μπεργκ: «Εγώ σκεφτόμουν ότι αν το κλαμπ είχε σκοπό να αλλάξει κάτι θα το έκανε στο τέλος της χρονιάς. Ότι έκαναν με τον Λάρκου αυτό έγινε και με τον Μπεργκ. Δεν κατάλαβα τι είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι. Αν αυτό που σκέφτηκαν ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου τότε μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν σωστή κίνηση. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα γινόταν αν έμενε ο Μπεργκ όμως για μένα αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος, η απόλυση Μπεργκ. Έκανε πολλά σε 2,5 χρόνια και ύστερα από 2,5 κακούς μήνες τον πέταξαν έξω. Έτσι γίνεται κι όχι μόνο στην Κύπρο».

Γενικό σχόλιο: «Αφού κερδίσαμε κερδίσαμε ύστερα από 11 χρόνια το πρωτάθλημα, ένιωθα ότι, όποια απόφαση λήφθηκε μετά ήταν λανθασμένη. Είχαμε θέματα τότε με κόβιντ, με τους πολλούς τραυματισμούς, πολλά προβλήματα και είναι δύσκολο όταν έχεις μόνο 14-15 παίκτες για να παίξεις σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο. Ήταν δύσκολο. Μετά αποχώρησε ο αθλητικός διευθυντής, ύστερα έφυγε και ο Μπεργκ και ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι μεγάλο αφού δεν κρατήσαμε τον προπονητή, την ομάδα και όλα αυτά τα άτομα που ήταν κοντρά στην ομάδα. Όταν δεν παραμένουν τα άτομα που δουλεύουν σε μία ομάδα για 3-4-5 χρόνια τότε είναι πάντοτε δύσκολο».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ