aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Τσέκαρε» με ισοπαλία το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Ομόνοια (vid & pics)

«Τσέκαρε» με ισοπαλία το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Ομόνοια (vid & pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ψέκασε και… σκούπισε στο πρώτο παιχνίδι, «τέλειωσε» στο δεύτερο. Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο (1-1), και σε συνδυασμό με την ευρεία νίκη του πρώτου αγώνα (4-1), εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «4» του κυπέλλου. Η ομάδα της πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ στο 28’ μετά από πλασέ του Κακουλλή ο οποίος πρόλαβε τον Γκρεμσλ, ενώ στο 52’ ο Μπαρμπίγια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το μυαλό των πρασίνων της Κατωκοπιάς είναι αποκλειστικά στραμμένο στο πρωτάθλημα και στην δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη, ο Μπεργκ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές (Μαυρία, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊρ), ενώ έδωσε χρόνο στους νεαρούς Κακουλλή-Λοΐζου-Μίκου, όπως επίσης και στον Χούμποτσαν. Ο τελευταίος όμως στάθηκε άτυχος αφού αποχώρησε τραυματίας στο 34’ λόγω ενοχλήσεων και αντικαταστάθηκε από τον Στυλιανού που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τέλος, με 10 παίκτες αγωνιζόταν η Δόξα από το 43’ καθώς ο Μέσκα σε δύο λεπτά (!) αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα για ισάριθμα φάουλ. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ισορροπημένο και χωρίς να πιάσουν ψηλά επίπεδα απόδοσης οι δύο ομάδες, δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές, ενώ το «τριφύλλι» κρατάει την όρεξη των Λοΐζου και Κακουλλή που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Δόξα (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Χαραλάμπους, Μέσκα, Ντερβίτ, Βαλέντε, Μπαρμπίγια (67′ Ζορζίνιο), Μπόλιεβιτς (30′ Παπαφώτης), Νελσίνιο, Χριστοφή, Καρλίτος, Λουίς Κάρλος (67′ Ίταλο).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Κυριακίδης, Λέτσγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χούμποτσαν (34′ Στυλιανού), Κούσουλος, Γκόμες, Ορτέγα, Λοΐζου, Κακουλλής (73′ Τιάγκο), Μίκου.

Σκόρερ: 52′ Μπαρμπίγια / 28′ Κακουλλής

Κίτρινες:

Αποβολές: 42′ Μέσκα (2η κίτρινη)

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ