aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤριπλό μετεγγραφικό κτύπημα από την Ομόνοια

Τριπλό μετεγγραφικό κτύπημα από την Ομόνοια

Η Ομόνοια προχώρησε σε τριπλό μετεγγραφικό κτύπημα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Βάντερσον Γκόμες Ντίας, Γιώργου Αλεξίου και Μάρκου Ιωάννου, οι οποίοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα φούτσαλ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

Την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου φουτσαλιστή Wanderson Gomes Dias. Ο Wanderson αγωνίστηκε στη χώρα του με την JEC/Krona Futsal (2012), την Keima Futsal (2013) και Cascavel Futsal (2014). Το 2015 αποφάσισε να αφήσει τη χώρα του για να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, με προορισμό την Λετονία και την FK Nikars Riga όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια (2015-2017). Στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στη χώρα του και αγωνίστηκε στην CER Aymore μέχρι το 2017, όταν και πήρε απόφαση να αφήσει ξανά την Βραζιλία για την FC Zhetysu του Καζακστάν, όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα.

Την απόκτηση του 34χρονου εν ενεργεία Διεθνή με την Εθνική μας, Γιώργου Αλεξίου. Ο Γιώργος ξεχωρίζει για το πάθος του και την αγωνιστική του πειθαρχία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ με επιτυχία.

Την επιστροφή στην ομάδα μας, του 28χρονου Διεθνή Κύπριου φουτσαλιστή Μάρκου Ιωάννου. Ο Μάρκος επιστρέφει στο άθλημα μετά από αποχή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δεν θα αργήσει καθόλου να προσαρμοστεί στην Ομόνοια, αφού επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και πανηγύρισε πολλούς τίτλους. Ο Μάρκος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ