aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Τριφύλλι» άνετο και ωραίο! (pics)

«Τριφύλλι» άνετο και ωραίο! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Με το… δεξί μπήκε η Ομόνοια στο 2018 αφού επικράτησε 3-0 επί της Αλκής με γκολ των Ντάρμπισαϊρ, Καντέ και Λόπες. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο κόσμος των πρασίνων έδωσε βροντερό παρών στο «Αμμόχωστος» πανηγυρίζοντας την σημαντική νίκη της ομάδας τους.

«Για αυτό δεν πανηγύρισα…»

Φορτσάτη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ομόνοια στο πρώτο μέρος, και στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον… Άγγλο στρατιώτη. Μετά από σέντρα του Ζακρίνιο, ο Χριστοφή έδωσε με κεφαλιά στον Ντάρμπισαϊρ και ο τελευταίος από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η Αλκή προσπάθησε να… απαντήσει στο 38ο λεπτό με τον Σεμέδο ο οποίος είχε κλασσική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Χριστοδούλου, ωστόσο το πλασέ του κατέληξε λίγο έξω. Η ομάδα του «τριφυλλιού» διπλασίασε τα τέρματα της δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Καντέ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Στρατηλάτη.

Η Ομόνοια που γουστάρουν (video)

Δεν είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι στα αρχικά στάδια του δευτέρου μέρους, ωστόσο στο 55ο λεπτό η Αλκή σημείωσε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Τιγκρουτζιά εκτέλεσε το φάουλ, ο Φαμπρίσιο έπιασε το πλασέ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι, και ο Σεμέδο από κοντά μόνος με την εστία δεν κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του. Στο 58’ η Ομόνοια έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά από αποβολή του Χριστοδούλου, όταν ο Κύπριος κίπερ έκανε φάουλ στον Σεμέδο εκτός περιοχής, απόφαση η οποία κρίνεται αυστηρή. Η ομάδα του «τριφυλλιού» διαχειρίστηκε σωστά το αριθμητικό της μειονέκτημα και στο 74ο λεπτό ο Λόπες με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Πέτεφ θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο» (16:00, 6/1), ενώ η Αλκή θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:00, 7/1).

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Στρατηλάτης, Φραγκέσκου, Ιτουά, Ντιακιτέ, Αντρέου (46′ Μπιλάλ), Τιγκρουτζιά, Ντουβεντρού (85′ Βασίλεφ), Ενγκομό, Σεμέδο, Ψύχας (74′ Λοϊζίδης), Φαμπρίσιο.

Ομόνοια (Ιβάιλο Πέτεφ): Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Γ. Σοάρες, Κατελάρης, Καντέ, Μαργκάσα, Α. Σοάρες, Λόπες (81′ Μαντούρο), Αντόνια (59′ Μιχαΐλοφ), Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ (90’+1 Δημητρίου).

Σκόρερ: 16′ Ντάρμπισαϊρ, 41′ Καντέ, 74′ Λόπες

Κίτρινες: Φαμπρίσιο, Ενγκομό, Σεμέδο (3η) /  Χριστοφή (3η), Μαργκάσα

Αποβολές: Χριστοδούλου (απευθείας)

Στάδιο: «Da Noi – Αμ/στος / Επιστροφή»

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου

4ος: Νικόλας Νεοκλέους

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ