aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤρελάθηκε ο «Λαός» με Πάμπο - Νούνο!

Τρελάθηκε ο «Λαός» με Πάμπο – Νούνο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Δεν χρειάζεται να έχεις… μαντικές ικανότητες για να «πιάσεις» τον παλμό του κόσμου και δη των ποδοσφαιρόφιλων. Μία… γύρα στα social media, στο γήπεδο, στις ραδιοφωνικές εκπομπές και στις καφετέριες είναι υπεραρκετή.

Ήδη από το πρωί προκλήθηκε ένα μικρός χαμός με αφορμή την πιθανή συνεργασία του Πάμπου Χριστοδούλου με την Ομόνοια και ο οποίος… κορυφώθηκε όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Κύπριου τεχνικού με την ΑΕΛ.

Στο «καπάκι» ήρθε και η αινιγματική κίνηση του Νούνο Ασίς να κοινοποιήσει μία παλαιότερη φωτογραφία του στο Facebook με τη φανέλα της Ομόνοιας, τον οποίο πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» επιθυμούν να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Όπως και να έχει, υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει είτε το ένα σενάριο, είτε το άλλο, είτε τα δύο ή και κανένα! Το θέμα είναι πως τρελάθηκε ο κόσμος της Ομόνοιας στο άκουσμα τουν Πάμπου Χριστοδούλου και φυσικά του Νούνο Ασίς.

Και αν για τον δεύτερο η λατρεία ήταν και είναι δεδομένη, για τον πρώτο… πέσαμε λιγάκι από τα σύννεφα. Μα τόση καθολική υποστήριξη στο έργο του Κύπριου τεχνικού; Τρομερό! Πάρτε μία γεύση με το τι γίνεται στο Facebook στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ