aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο.

Ευρεία νίκη που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, πήρε η Ομόνοια U19 νικώντας τον Άρη με 5-2. Χατ-τρικ πέτυχε ο Παπαθεοχάρους ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Βενιζέλου και Χριστοδούλου.

Ισόπαλη 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε η Ομόνοια U17 για την 8η αγωνιστική. H oμάδα μας είχε μείνει πίσω στο σκορ όμως έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Αλέξη Πίσση. Πλέον με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες οι «πράσινοι» έφτασαν στους 12 βαθμούς και στην 9η θέση.

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια U16, που κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 εντός έδρας, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στο «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Βασιλείου. Η Ομόνοια U16 ανέβηκε στους 16 βαθμούς με απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Βρίσκεται στην 4η θέση.

Την αντίσταση του Ολυμπιακού με σκορ 1-2, έκαμψε η Ομόνοια U15 επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες. Η Ομόνοια U15 αγωνίστηκε με μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά είχε την υπεροχή σε όλο των αγώνα και μπορούσε να φτάσει σε μια πιο άνετη νίκη από το τελικό 1-2. Οζλέρ και Ανδρέου έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα που δέχτηκε την μείωση του σκορ στα τελευταία λεπτά. Με απολογισμό επτά νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα οκτώ ματς, το «τριφύλλι» έχει μαζέψει 22 βαθμούς και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Ομόνοια U14 στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό με 3-1 και παρέμεινε στους 15 βαθμούς. H Ομόνοια που αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία σε σχέση με τον αντίπαλο σκόραρε με τον Θεοχάρους, ενώ αγωνίστηκε για 20 λεπτά με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Πλέον, οι «πράσινοι» παρέμειναν στους 15 βαθμούς και στην 6η θέση με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ 5-2

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

U15: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U14: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ