aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Τρεις ισπανικές ομάδες θέλουν ταλεντάκι της Ομόνοιας»

«Τρεις ισπανικές ομάδες θέλουν ταλεντάκι της Ομόνοιας»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Football Academia», η οποία ασχολείται με τα αναπτυξιακά ποδοσφαιρικά τμήματα στην Κύπρο, ο Γαβριήλ Ψηλογένης, 13χρονος παίκτης της Ομόνοιας, παρακολουθείται από τρεις ισπανικές ομάδες. Τη Λεγανές, τη Χετάφε και τη Ράγιο Βαγιεκάνο και θέλουν να τον εντάξουν στην Ακαδημία τους.

Αναλυτικά:

«Εντυπωσίασε τους Ισπανούς με το ταλέντο του…

Ο 13χρονος Γαβριήλ Ψηλογένης [αγωνίζεται στις Ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας] έχει προσελκύσει τα βλέμματα τριών Ισπανικών ομάδων, οι οποίες παρακολουθούν την εξέλιξή του και ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στις Ακαδημίες τους. Πρόκειται για 2 συλλόγους, της La Liga, Χετάφε και Λεγανές, καθώς επίσης και τη Ράγιο Βαγιεκάνο [Segunda]. Ο 13χρονος πιτσιρικάς έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον και Ελληνικών ομάδων [Δεν κρίνεται σκόπιμη αναφορά τους σε αυτό το σημείο].

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Φανατική οπαδός των Μπάρσα και Γιούβε!

Οι Ισπανικοί σύλλογοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά πέρσι σε τουρνουά στη Μαδρίτη τον νεαρό άσσο, ο οποίος τους εντυπωσίασε με το ταλέντο και το παιχνίδι του. Ως αμυντικός μέσος, ο Γαβριήλ χαρακτηρίζεται ως πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, με γρήγορη σκέψη, εξαιρετική πάσα, ενώ στο παιχνίδι του βλέπεις, αυτό το mentality που χαρακτηρίζει τους κορυφαίους Ισπανούς μέσους όπως ο Τσάβι, στοιχείο που εντυπωσίασε τους σκάουτερς των Ισπανικών ομάδων.

Τον μικρό εκτός από το ταλέντο και την ποιότητα του χαρακτήρα του, τον συνοδεύει η αφοσίωση της σκληρής καθημερινής δουλειάς που κάνει με στόχο και σκοπό να κυνηγήσει τα όνειρά του. Χαιρόμαστε αφάνταστα που αναγνωρίζεται η ποιότητα και το ταλέντο νεαρών Κυπρίων από συλλόγους του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Ο Γαβριήλ Ψηλογένης, είναι μέλος του δικτύου ελίτ ποδοσφαιριστών της Superior Squad Agency».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ