aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤραυματίστηκε ο Ντάρμπισαϊαρ, «παγωμάρα» στο ΓΣΠ (pics)

Τραυματίστηκε ο Ντάρμπισαϊαρ, «παγωμάρα» στο ΓΣΠ (pics)

«Παγωμάρα» σημειώθηκε στις τάξεις των φίλων της Ομόνοιας λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου του φιλικού με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ και συγκεκριμένα στο 38’, καθώς ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ τραυματίστηκε.

Ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε στο έδαφος με πρόβλημα τραυματισμού και από τις πρώτες του αντιδράσεις την ώρα που δεχόταν την φροντίδα από το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» φάνηκε ότι ο έμπειρος φορ δεν θα μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Ματ χτυπιόταν στο έδαφος και τα έβαζε με την ατυχία του. Προσπάθησε να συνεχίσει όμως δεν τα κατάφερε. Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο με αναγκαστική αλλαγή, δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, όμως δεν ήταν αρκετό για να παρηγορηθεί.

Όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο», εύχονται να μην είναι κάτι το σοβαρό και μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες αναμένεται να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, όταν ο παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ