aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤούτιτς για Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας: «50-50, απλά τα πράγματα»

Τούτιτς για Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας: «50-50, απλά τα πράγματα»

Ίσες πιθανότητες πρόκρισης έδωσε ο Νεντίμ Τούτιτς σε Ομόνοια και Ερυθρό Αστέρα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων και νυν προπονητής του Οθέλλου γνωρίζει καλά και τις δύο ομάδες και εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM την άποψη πως μπορεί μεν οι πρωταθλητές Σερβίας να είναι πιο έμπειρη ομάδα, όμως η Ομόνοια μπορεί να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η πρόκριση είναι στο 50-50. Απλά τα πράγματα. Είδα και τις δύο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας κράτησε τον περσινό του κορμό του. Νομίζω ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από την Ομόνοια. Είναι μια πειθαρχημένη, ομάδα όμως δεν είναι ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει η Ομόνοια στην Κύπρο. Έχουν πάρα πολύ καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα. Έχουν αρκετά καλούς παίκτες. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Κατάι που ήρθε φέτος. Έχει ένα ελεύθερο ρόλο στην ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην Ομόνοια».

Πώς βλέπεις την Ομόνοια: «Η Ομόνοια δεν βρήκε ακόμα τη φόρμα που έχει στο περσινό πρωτάθλημα. Περιμένω ότι θα είναι καλύτερη η Ομόνοια στα επόμενα παιχνίδια».

Για τους νεαρούς που παίρνουν ευκαιρίες στην Ομόνοια: «Θέλω να πω ένα μπράβο στον κ. Μπεργκ. Βρήκε τη δύναμη να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς. Αυτό είναι πολύ καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να προσφέρουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ