aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤους θέλει όλους στα... όπλα ο Πάμπος

Τους θέλει όλους στα… όπλα ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αυλαία των φιλικών αναμετρήσεων της Ομόνοιας, πέφτει το απόγευμα απέναντι στην Καρμιώτισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό στάδιο Πάνω Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 17:30. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του σε ετοιμότητα, γι’ αυτό θέλησε όπως πραγματοποιηθεί άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (10 Σεπτεμβρίου).

Του δίνεται η ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ανεβάζοντας το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μπόρχα Εκίθα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Φαντάζει ως άλλο ένα χρήσιμο παιχνίδι για την τεχνική ηγεσία, που θέλει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση. Θα απουσιάζουν οι διεθνείς. Η χωρητικότητα του σταδίου είναι 750 θεατών και είναι πιθανό να εξαντληθούν τα εισιτήρια στη διάρκεια της προπώλησης. Εάν όχι, τότε θα ανοίξουν στις 16:00 τα ταμεία του σταδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ