aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤους περιμένει για να ετοιμάσει το πλάνο του

Τους περιμένει για να ετοιμάσει το πλάνο του

Παναγή, Μαργκάσα, Κατελάρης (Ανδρών), Χριστοδούλου (Ελπίδων), Κατσαντώνης (Νέων) και Αντόνια (Κουρασάο), είναι οι έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που έχουν σήμερα υποχρέωση με την Εθνική τους ομάδα. Η Κύπρος (Άνδρες) αντιμετωπίζει το Βέλγιο εκτός έδρας (21:45), η Ελπίδων θα υποδεχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα» το Βέλγιο (17:00), η Νέων θα αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν (15:00), ενώ η Εθνική Κουρασάο θα φιλοξενηθεί από το Κατάρ σε φιλικό αγώνα (18:00).

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, πέρα από τη δουλειά (και) στη σημερινή προπόνηση θα έχει το βλέμμα του και στα παιχνίδια των διεθνών της ομάδας του. Θα αναμένει από όσους αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσθέτοντας λεπτά συμμετοχής και παράλληλα να επιστρέψουν υγιείς στις προπονήσεις της Ομόνοιας.

Ο Κύπριος τεχνικός από την Πέμπτη θα είναι σε θέση να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού κι αυτοί που θα ενσωματωθούν αύριο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Ο τεχνικός της Ομόνοιας θα αναμένει περί τα τέλη της εβδομάδας για να διαπιστώσει την κατάσταση των Χριστοφή και Κανού. Πάντως, οι ενδείξεις είναι θετικές για την ετοιμότητά τους και παρουσία τους στην αποστολή για το ματς με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ