aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤουρέ: Αυτό ψάχνει κόντρα στην ΑΕΚ

Τουρέ: Αυτό ψάχνει κόντρα στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τριπλέτα με το απόλυτο των συμμετοχών «χάλασε» την προηγούμενη αγωνιστική όταν ο Μαργκάσα, λόγω τραυματισμού, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την ΑΕΖ.

Έμειναν οι Παναγή, που μετρούσε μέχρι και την αποβολή του το απόλυτο του χρόνου συμμετοχής (ήταν και ο μοναδικός) και ο Τουρέ. Πλέον, μετά την αρνητική εξέλιξη με τον διεθνή τερματοφύλακα, ο Ιβοριανός μέσος ψάχνει στο ματς με την ΑΕΚ τη δική του πρωτιά!

Ποιος θα το πίστευε ότι ο άγνωστος μέχρι το καλοκαίρι Μπλατί Τουρέ θα έφθανε σ’ αυτό το επίτευγμα. Μόλις στα 22 του χρόνια (4/8/1994) αποτελεί βασικότατο στέλεχος της Ομόνοιας και είναι μόλις 21 λεπτά μακριά από το να γίνει ο πρώτος «πράσινος» σε χρόνο παρουσίας.

Ο δαιμόνιος μέσος μετρά 855 λεπτά στις πρώτες 10 αγωνιστικές, με τον Παναγή να είναι στα 876. Η παρουσία του Τουρέ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένη και μαζί το ρεκόρ λεπτών συμμετοχής.

Ο Ιβοριανός άσος δικαιώνει τον Νταμπίζα για την επιλογή του. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων πίστεψε στο ταλέντο του Τουρέ και παρόλο που δεν είχε πολλές παραστάσεις (12 συμμετοχές με την Εβιάν) δεν δίστασε να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας.

Η Ομόνοια επενδύει στην παρουσία του και το γεγονός ότι προσθέτει συνεχώς παιχνίδια στα πόδια του λειτουργεί υπέρ του αλλά και της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ