aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤούντορ, δεν θα λείψεις σε κανένα!

Τούντορ, δεν θα λείψεις σε κανένα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Όχι πέστε αλήθεια! Υπάρχει Ομονοιάτης που να μην ευχήθηκε εκείνο το μαύρο βράδυ της 28ης Αυγούστου του 2014 τα χειρότερα για τον Αλεξάντερ Τούντορ; Ούτε και ένας!

Ο Ρουμάνος διαιτητής «χειρούργησε» με το γάντι τους πράσινους και τους στέρησε την ευκαιρία να προκριθούν στους ομίλους του Europa League. Και σήμερα σχεδόν δυόμιση χρόνια αργότερα έρχεται η απόλυτη δικαίωση για τον 45χρονο διαιτητή.

Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα ο Τούντορ πήρε την απόφαση να μην σφυρίξει ξανά στην Ευρώπη! Κρεμάει, με λίγα λόγια, τη διεθνή σφυρίχτρα του, και θα συνεχίσει μόνο σε παιχνίδια του ρουμάνικου πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των διεθνών αγώνων που διεύθυνε με 351 από όλους τους συμπατριώτες του διαιτητές.

Στο δημοσίευμα που ανακοινώνει το τέλος της καριέρας του σε διεθνές επίπεδο γίνεται αναφορά σε όλα τα ματς που ήταν άρχοντας ανάμεσα τους και τρία του ΑΠΟΕΛ, ένα της ΑΕΛ, ένα της Ομόνοιας, αλλά και της Εθνικής Κύπρου. Τούντορ, δεν θα λείψεις σε κανένα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ