aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤώρα τρέχει αλλά, στο ΓΣΠ θα είναι αλλιώς…

Τώρα τρέχει αλλά, στο ΓΣΠ θα είναι αλλιώς…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη ζωή της δύσκολη στην προσπάθειά της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Ομόνοια, μετά την ήττα που γνώρισε στο Ισραήλ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-1). 

Οι πράσινοι αν και είχαν δυο δοκάρια (Ντέρμπισαϊρ 14’ και Παντελιάδης 67’) αλλά και κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ (με τον Αμπουχαζίρα στο 71’) σε μια αντεπίθεση της αντιπάλου τους και αδυναμία της άμυνάς τους να την σταματήσει και τώρα τρέχουν…

Η Μπεϊτάρ είναι μια καλή ομάδα, κυρίως επιθετικά. Ως εκεί. Η Ομόνοια δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει, αντιθέτως έδειξε πως με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορεί για την πρόκριση.
Σαφώς και το χθεσινό αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Μπεν Σιμόν, όμως η πρόκριση θα κριθεί στο ΓΣΠ την προσεχή Πέμπτη. Με τον κόσμο της και με καλύτερη παρουσία, η Ομόνοια είναι σε θέση να ελπίζει σε ανατροπή.

Το «τριφύλλι» αν και βελτιωμένο, παρουσίασε και πάλι αδυναμίες κυρίως στην άμυνα. Απορία προκάλεσε το γεγονός ότι, ο Κάρβερ προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή. Η παρουσία του Ρουσιά στον πάγκο του επέτρεπε να τον ρίξει στον αγώνα όταν η Ομόνοια έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ οι επιθετικοί της έδειχναν κουρασμένοι.

Αυτό που δεν πήρε στο Ισραήλ έχει την ευκαιρία να το πάρει στο ΓΣΠ. Ναι μεν έγιναν δύσκολα τα πράγματα μετά την ήττα, όμως είναι στα πόδια της να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει την ανατροπή και να δηλώσει παρούσα στον επόμενο γύρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ