Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤον… κόβεις μεγαλύτερο και πολύ έμπειρο

Τον… κόβεις μεγαλύτερο και πολύ έμπειρο

Κάποιος που ίσως δει για πρώτη φορά την Ομόνοια και δεν γνωρίζει τον Παναγιώτη Ανδρέου και την ηλικία του, σίγουρα θα τον… κόψει για πολύ μεγαλύτερο. Ως φτασμένο ποδοσφαιριστή, με μεγάλες εμπειρίες.

Πραγματικά ο 19χρονος μέσος αγωνίζεται με τόση άνεση, έχοντας ποδοσφαιρικό θράσος, που θα τον ζήλευαν παίκτες εγνωσμένης αξίας και μεγαλύτερης ηλικίας. Κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού, αλλάζοντας μάλιστα και το μετεγγραφικό πλάνο, αφού υπήρχε πρόθεση για προσθήκη μέσου.

Ωστόσο, ο Μπεργκ βλέποντας τον μικρό να κάνει τη διαφορά, αφήνοντας Μάριτς, Εράκοβιτς και Κούσουλο στον πάγκο, είπε «στοπ».

Κ.Κ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ