aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤόμης Κουής: «Μακάρι όλες οι διαιτησίες να είναι όπως σήμερα...»

Τόμης Κουής: «Μακάρι όλες οι διαιτησίες να είναι όπως σήμερα…»

Το διοικητικός στέλεχος του Εθνικού, Τόμης Κουής, μίλησε στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Νομίζω ήταν χέρι. Επειδή η διαιτησία δέχεται κριτική, οφείλω να πω πως πήγε πολύ καλά. Σε γενικές γραμμές, μακάρι όλες οι διαιτησίες να είναι όπως είναι σήμερα. Μας πίκρανε το αποτέλεσμα. Αξίζαμε την πρόκριση. Η Ομόνοια ισοφάρισε στο 90’ χωρίς να βρει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κρατήσαμε το αήττητο όσο και αν αυτό δεν μετρά. Ίσως η πείρα, ίσως η ποιότητα. Δεχθήκαμε 27 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά και έχουμε βάλει μόνο ένα. Κάτι πάει λάθος και πρέπει να το βρούμε. Ακολουθεί ένα παιχνίδι σημαντικό, βλέπουμε πως η ομάδα μπορεί και θα το παλέψουμε. Ευχαριστώ τους παράγοντες της Ομόνοιας για τη βοήθειά τους σε κάποια σημεία που οι φίλαθλοι παρεκτράπηκαν. Πρέπει να προστατέψουμε το ποδόσφαιρό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ