aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο «ζευγάρι» του Σοάρες και ο αψεγάδιαστος Ψευδιώτης

Το «ζευγάρι» του Σοάρες και ο αψεγάδιαστος Ψευδιώτης

Το πρόσωπο, η φάση και η διαιτησία του σγώνα της Δόξας με την Ομόνοια στο Μακάρειο, που είχε ως νικητές τους πράσινους με 1-2.

Διαβάστε επίσης: Έκλεψε… τη Δόξα ο Σοάρες (video)

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Γουίλιαμ Σοάρες πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας και ήταν πολύτιμα, αφού οδήγησαν την ομάδα του σε ένα σπουδαίας σημασίας τρίποντο. Ο πολύπειρος αμυντικός αξιοποίησε τις εκτελέσεις κόρνερ του Μαργκάσα. Γενικά έκανε καλό παιχνίδι και επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές για να βελτιωθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Απόδραση» από αέρος η Ομόνοια!

Η ΦΑΣΗ: Η Ομόνοια αντέδρασε σχετικά νωρίς στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε και στο 23’ ισοφάρισε. Ωστόσο, το δεύτερο γκολ, που ήλθε άμεσα, τρία λεπτά αργότερα, ήταν σημαντικό και αποδείχθηκε καθοριστικό. Οι πράσινοι, παρόλο που στο τέλος αγχώθηκαν, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και πανηγύρισαν το «διπλό».

Διαβάστε επίσης: «Μέλι» για Ομόνοια, σίγουρος για Πάμπο!

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Καλή η διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη. Ήταν σωστός στις αποφάσεις του και πέρασε απαρατήρητος. Σ’ αυτό βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές, που παρά τη σημασία του αγώνα και τη θέλησή τους για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη, ήταν σωστοί στις αντιδράσεις τους. Καλή και η παρουσία των βοηθών με τις υποδείξεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ