aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Το υφάκι του ΑΠΟΕΛ και η απάντηση "εγώ εν τζαι"»

«Το υφάκι του ΑΠΟΕΛ και η απάντηση “εγώ εν τζαι”»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς με την Πάφο, το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πρόσφατο περιστατικό έξω από το «Ηλίας Πούλλος».

Για τον αγώνα με την Πάφο: Μας ενόχλησε όλους το αποτέλεσμα, δεν άξιζε της ομάδας να χάσει, αντίθετα τιμωρηθήκαμε από τον νόμο του ποδοσφαίρου, είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Από κει και πέρα έγινε μια ψύχραιμη αντιμετώπιση του αποτελέσματος. Είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε στο απόλυτο. Η μιζέρια, και ο μηδενισμός δεν έχουν χώρο στην Ομόνοια, τα αφήνουμε πίσω μας και δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα παλιά με την φετινή προσπάθεια. Η ομάδα μας βλέπει μπροστά. Ποιότητα στην ομάδα μας υπάρχει. Ο αμυντικός μηχανισμός της ομάδας δουλεύει αρκετά καλά, ο αντίπαλος έφτιαξε μόνο 2-3 ευκαιρίες. Έγινε ανάλυση των λαθών μας, πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δηλαδή να κάνουμε ευκαιρίες και να δεχόμαστε εύκολα γκολ. Περιμέναμε ότι η αρχή θα ήταν δύσκολη».

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν αλλάζει κάτι, δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι ένα ντέρμπι. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σίγουρα θα φέρει χαρά στον κόσμο μας. Η ΑΕΚ μόνο τυχαία δεν πέτυχε ότι πέτυχε τα τελευταία χρόνια. Μελετήσαμε την ΑΕΚ και με πίστη στις δυνατότητες μας πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το άδειο ΓΣΠ: «Ασφαλώς θα επηρεάσει το άδειο γήπεδο, είναι σοβαρό μειονέκτημα ειδικά για μας που είμαστε γηπεδούχος ομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι η ψυχή των φίλων της ομάδας θα είναι εκεί».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί ο χαρτοπόλεμος με τον ΑΠΟΕΛ σχετικά με τις ζημιές που έγιναν στο «Ηλίας Πούλλος»: Να σας πω ότι η αντίδραση που προκύπτει από μας, δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό το υφάκι “δεν κάνουμε τίποτα και ασχολούνται οι άλλοι μαζί μας”, δεν είναι αποδεκτό. Παρά το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ λέει ότι δεν έχει κάνει κάτι να σας υπενθυμίσουμε τι συνέβηκε τους τελευταίους 3-4 μήνες: συνθήματα στους τοίχους, ζημιές στο οίκημα του συλλόγου μετά την “πανάξια”, το πανάξια σε εισαγωγικά, νίκη του ΑΠΟΕΛ, ζημιές στο οίκημα της Λακατάμιας που από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα από τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το κερασάκι στην τούρτα τα προχθεσινα, που κάποιοι τα έβαλαν με τουν τοίχους και φωτογράφισαν την ομάδα τους. Αυτά τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί, η αστυνομία τα έχει μελετήσει όλα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτά έγιναν και ο ΑΠΟΕΛ σφυρίζει αδιάφορα. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι που ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε πολύ σημαντικά επιτεύγματα στην ιστορία του και πάλι ασχολούνται με την Ομόνοια».

Και συνέχισε: «Οι φίλαθλοι μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων που δεν αντέδρασαν και τους παροτρύνουμε να μην αντιδράσουν παρά το γεγονός ότι η υπομονή τους δοκιμάστηκε. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν δεν είναι η κάρτα φιλάθλου. Δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα του χουλιγκανισμού. Πως θα τα λύσει αυτά τα προβλήματα αφού γίνονται εκτός γηπέδου. Έχουμε στείλει επιστολή στον ΑΠΟΕΛ που με περηφάνια δημοσίευσε, και η απάντηση ήταν λίγο πολύ “εγώ εν τζαι”. Πώς να υπάρξει συνεργασία όταν σφυρίζουν αδιάφορα»;

Το τελευταίο του σχόλιο: «Δεν θέλουμε να σηκώσουμε τους τόνους ψηλά, μας ενδιαφέρει μόνο η Ομόνοια, για να φτιάξουμε τον συλλόγου που θέλουμε. Αυτή την συσπείρωση που πετύχαμε θέλουμε να παραμείνει. Δεν επηρεαζόμαστε από τα αποτελέσματα, η ουσία είναι που θα καταλήξει η ομάδα. Το υλικό υπάρχει ώστε να επιτευχθούν οι στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ