aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο… ξέσπασμα!

Το… ξέσπασμα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τον Εθνικό, στην πρεμιέρα, στα πρώτα 25 λεπτά ήταν καταιγιστική, υποχρέωσε τον αντίπαλό της να περιοριστεί στο ένα τρίτο του γηπέδου. Έφτιαξε 5-6 σπουδαίες ευκαιρίες και μετουσίωσε μόλις μια σε γκολ. Μάλιστα, στο τέλος έτρεχε και τελικά κατάφερε να φθάσει στη νίκη με αγχωτικό τρόπο. Το περασμένο Σάββατο, απέναντι στην Πάφο, πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της. Δημιούργησε και πάλι σημαντικές ευκαιρίες, της απώλεσε και στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι. Πού θα πήγαινε, κάπου θα ξεσπούσε και οι ευκαιρίες θα γίνονταν γκολ.

Αυτό έγινε προχθές και το πλήρωσε η ΑΕΚ, που είδε σχεδόν κάθε φάση της Ομόνοιας να γίνεται γκολ και να τελειώνει το παιχνίδι από το 31ο λεπτό, όταν ο πίνακας του ΓΣΠ έδειχνε 4-1! Από τη στιγμή που η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν δημιουργική, ήταν θέμα χρόνου να γίνει και αποτελεσματική. Και από τη στιγμή που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα κι άλλοι ποδοσφαιριστές πέρα από τον Ντέρμπισαϊρ, οι πιθανότητες επιτυχίας αυξήθηκαν, όπως και έγινε.

Από τη στιγμή που η φετινή Ομόνοια σφύζει από ποιότητα, είναι λογικό να είναι και δημιουργική. Ε, προχθές ήταν και ικανή στην εκτέλεση, φθάνοντας σ’ αυτό το ευρύ 5-2. Υπάρχουν οι δυνατότητες, απομένει να αυξήσει και να σταθεροποιήσει τα καλά διαστήματά της, να «σκοτώνει» το παιχνίδι όταν της δίνεται η ευκαιρία. Το γκολ – ποίημα του Άλεξ Σοάρες ήταν άλλη μια επιβεβαίωση της ποιότητας που υπάρχει στην ομάδα του «τριφυλλιού».

Η προετοιμασία των πρασίνων για το αυριανό ματς με την Αλκή στο ΓΣΠ (18:00), ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που αναμένεται να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Δημητρίου. Αντιθέτως, οι Εκίθα, Φελτχούιζεν και Μπεντέκε έχουν καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή, όμως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ