aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο who is who του Τζον Χριστοδούλου: Τρίτος πιο πλούσιος Κύπριος στον κόσμο!

Το who is who του Τζον Χριστοδούλου: Τρίτος πιο πλούσιος Κύπριος στον κόσμο!

Ο Τζον Χριστοδούλου που ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ομόνοιας είναι 56 ετών και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεκριμένα στον τομέα των ακινήτων. Έχει 2.000 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στο κεντρικό Λονδίνο, με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να εκτείνονται μέχρι τη Νέα Υόρκη και τη Βραζιλία. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ευρώπης στον τομέα του real estate και τρίτος πιο πλούσιος Κύπριος στον κόσμο με περιουσία €2,1 δισεκατομμύρια!

Γεννήθηκε το 1965 στην Κύπρο, κατάγεται από τον Σύσκληπο της Κερύνειας, όμως μετά και την εισβολή η οικογένεια του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί που ο Τζον μεγάλωσε και «έχτισε» τη ζωή του. Στα 16 του ασχολήθηκε με την κοσμηματοποιία, όμως γρήγορα άλλαξε επαγγελματικό πεδίο μεταπηδώντας στα ακίνητα. Η αυτοκρατορία που κατάφερε να χτίσει περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο πεντάστερα ξενοδοχεία στο Κάναρι Γουάρφ του Λονδίνου.

Έχει τρία παιδιά και ζει κυρίως στο Μονακό όπου ελλιμενίζεται και το «Zeus», το μήκους 74 μέτρων γιοτ του. Έχει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα αφού είναι ο ιδρυτής των Yianis Group και του Yianis Christodoulou Foundation. Είναι οπαδός της Ομόνοιας και όποτε του δίνεται η ευκαιρία το δηλώνει αλλά και το εκφράζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ