aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «τραβηγμένο» σενάριο με Γκόμεθ στην Ομόνοια

Το «τραβηγμένο» σενάριο με Γκόμεθ στην Ομόνοια

Τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει το Σάββατο (2/11) η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» εκστρατεύουν στο Δασάκι για να αντιμετωπίσουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Εθνικό. Η ήττα στην Πάφο και οι ισοπαλίες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό αποτέλεσαν πισωγύρισμα για το «τριφύλλι» που άρχισε εντυπωσιακά τη σεζόν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ιδίως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ απογοήτευσε τον κόσμο της, αφού ήταν κάκιστη και απώλεσε δύο βαθμούς. Έχοντας, πλέον, περισσότερη πίεση οι «πράσινοι» θέλουν το «διπλό» στο Δασάκι για να επανέλθουν τα χαμόγελα στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με δύο απόντες στο Δασάκι

Ο Νορβηγός τεχνικός ετοιμάζει πλάνο με αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, ώστε να βελτιώσει την ομάδα του. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επανέλθει ο Βίτορ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μέσος απουσίασε στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, όμως είναι απόλυτα έτοιμος και θα πάρει φανέλα βασικού. Εκτός απρόοπτου ο Γκόμες θα έχει δίπλα του στη μεσαία γραμμή τον Ζόρντι Γκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Βασανίζει» το μυαλό του

Ο Ισπανός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις στο παιχνίδι με τους «μαυροπράσινους», όμως πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει στον πάγκο ο Μπεργκ. Το σενάριο να πάει με δίδυμο Κατελάρη – Γκόμες στη μεσαία είναι υπαρκτό, αλλά «τραβηγμένο». Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν οι Δημήτρης Χριστοφή και Τόμας Χούμποτσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ