aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο τραβάνε για Καρέλη: Στο κέντρο της… κόντρας Αναστασίου-Νταμπίζα

Το τραβάνε για Καρέλη: Στο κέντρο της… κόντρας Αναστασίου-Νταμπίζα

Συνεχίζεται η διαρροή πληροφοριών στα ελληνικά ΜΜΕ περί φημολογούμενης επιθυμίας του Γιάννη Αναστασίου να φέρει στην Ομόνοια τον Νίκο Καρέλη. Αυτή τη φορά σε πρόσφατο δημοσίευμα της Sportime.gr και στην παρασκηνιακή στήλη «ΠαραFootball», υποστηρίζεται ότι ο  προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου κι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της, αλλά και νυν του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, θα… μονομαχήσουν για την απόκτηση του 27χρονου φορ.

Αναλυτικά:

«Ένας από τους παίκτες που πολλοί περίμεναν περισσότερα τη φετινή περίοδο, είναι σίγουρα ο Νίκος Καρέλης, που δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας επιθετικός, βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας και δύο φίλοι, παρουσιάζονται έτοιμοι να… μονομαχήσουν για την απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια-Καρέλης: «Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι»

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου (σ.σ. 16/3) και η στήλη “Παρασκήνια”, οι κουμπάροι και επί 2,5 χρόνια συνεργάτες Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας, θέλουν τον 27χρονο στην ομάδα τους. Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του για την Ομόνοια, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, τον θεωρεί ιδανικό για να… κουμπώσει με την ομάδα που τόσο καλά γνωρίζει και ανέβηκε επίπεδο. Μένει να δούμε ο Καρέλης τι θα επιλέξει να κάνει και με ποιον θα θελήσει να συνεργαστεί για ακόμα μία φορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ